OKTV verseny

Versenyeredmények: 2016-2017

VERSENYEREDMÉNYEK 2022/2023:

baky

vonal2

Május 21-én rendezték meg a Futókörök Napját, melyhez csatlakozott Pápa város is. A programon iskolánk több tanulója is részt vett, legeredményesebb közülük Kiss Julianna 9.B osztályos tanuló, aki 34 kört teljesített (34 km), ezzel az összesítettben 3. helyen végzett női kategóriában.
Eredményéhez gratulálunk!

fut

vonal2

oszregina

 

A Mezei futóbajnokság Diákolimpia országos döntőjében iskolánk csapata a 18. helyen végzett. A csapat tagjai: Huszár Dominik 12.B, Horváth Bendegúz 11.C, Porga Dávid 12. B , Gulyás Máté 11. B . Felkészítő: Molnár Eszter, Szakács Dániel. Gratulálunk! 👏🏻🏆

diakolimpia

balazsfanni

horvathanna

tapsonyi

tischler

vonal2

Judo eredmény
Az Európai Judo Szövetség Olaszországi Kata versenyén a Pápai Judo Akadémia versenyzője, iskolánk 9.kny osztályos tanulója, Ősz Regina és partnere, a sárvári Kampel Eszter - élete első EJU versenyén- junior nage no kata kategóriában ezüstérmes lett! Szeretettel gratulálunk!

judo

bakkermariska

brody

vonal2

Futsal siker-A csapat tagja Nyári Martin 9.Ny osztályos tanulónk🏆
Idén 6. alkalommal rendezték meg Lengyelországban a diabétesszel élő gyerekek futsal Európa Bajnokságát (International Sweet Euro Football Cup Card for Diabetes 2023).
A magyarok három korcsoportban vettek részt a sporteseményen.
Martin a III. (ifjúsági) korcsoportban képviselte az országot. A csapat megnyerte a tornát. Szeretettel gratulàlunk a csapattagoknak, köztük Martinnak! További sok sikert kívánunk!🥇💪🏼🇭🇺
hir2

vonal2

🏆ELSŐ HELYEZÉS A COMUSEUM ANGOL VERSENYEN🏆
A One-hit Wonders csapata: Bogdán Rebeka, Tóth Bora, Verasztó Vivien és Filipánics Kristóf első helyezést ért el a székesfehérvári Comuseum szabadulószobás angolversenyén.
A verseny nagyon összetett volt, hiszen négy különböző kihívást kellett teljesíteni megadott idő alatt: posztert kellett készíteni megadott témában, majd egy kvízjáték következett. A verseny nehezebbik szakaszában pedig 10 tanteremben 10 feladatot kellett megoldani természetesen angol nyelven. Ezek a feladatok nagyon változatosak voltak: földrajzi, történelmi, kulturális vagy közéleti kérdésekre kellett válaszolni. A versenyt egy saját készítésű prezentáció előadásával zárták a versenyzők, melyet a felsorolt feladatokkal párhuzamosan kellett elkészíteniük. Igazán pörgős, fárasztó, de nagyon kreatív és jó hangulatú verseny volt, ahol már második alkalommal nyernek a Petőfis diákok. 🥇
Gratulálunk a diákoknak ès felkészítőjüknek, Csikós Borbála tanárnőnek! 🥰
hir1

teiszler

horvathanna

 

Szeretettel gratulálunk 10.B osztályos tanulónknak, BORBÉLY ANDRÁSNAK! A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) díjazta a 2022-es esztendő legjobb sportolóit. A gálán Andrást, a Pápai Holdkő Darts Club játékosát az év sportolójának választották.

nvesz

baki

bakker

diakolimpia

honvedelmiverseny

----------------------------------------------------------------------------------------

judo

amira

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Vock András 9.ny osztályos tanulónk 1. helyezést ért el az ausztriai Saalbach Hinterglemm-ben megrendezett World Games of Mountainbiking versenyen.
Gratulálunk!

bike

----------------------------------------------------------------------

Darts versenyző a legnagyobbak között

Iskolánk 10.B osztályos tanulója, Borbély András a pápai Holdkő egyesület versenyzője részt vett a Budapesten, a BOK Sportcsarnokban megrendezett PDC European Tour sorozatának 10. fordulóján, a Hungarian Darts Trophy-n. A PDC felnőtt világranglistáján az 50. helyen álló holland Jeffrey De Zwaan volt az ellenfele.

darts

2021-2022 Versenyeredmények:

 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
2022.március 17-én 14.30-kor rendeztük meg hagyományos iskolai szépkiejtési versenyünket.
Ez az alkalom a szép magyar beszéd méltó ünnepe volt.
A versenyre a diàkok egy szabadon választott szövegrészlettel készültek.Ezt követően egy perces átfutás után egy prózarészletet kellett értő olvasással,szép kiejtéssel előadniuk.
Eredmények:
1.helyezett:Baky Bíborka 9.Kny és Honti Dominik 10.C
2.helyezett;Tischler Klaudia 10.C
3.helyezett:Nagy Kíra 9.Kny
A versenyzők oklevelet, emléklapot és könyvjutalmat kaptak.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Medzibrodszky Milán a legkobbak között a Mozgókép - es médiaismeret OKTV- n, március 17-re pedig sok sikert az angol OKTV döntőhöz! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------

A hétvégén Molnár Eszter tanárnő vezetésével iskolánk lelkes csapata részt vett a BakonyRUN Winter Classic terepfutó tájékozódási versenyen Csóron.
A verseny során egy időmérő eszközzel 5 különböző pontot kell megtalálni a legrövidebb idő alatt és ott 5 különböző feladat várt a versenyzőkre, mely erőnléti, ügyességi és logikai feladatokból állt össze. Ezek a teljesítése után a legrövidebb úton kellett visszaérkezni a célba, mindezt téli körülmények között!
A csapat tagjai: Kiss Gergő, Porga Dávid, Winhoffer Kata, Vitályos Zsóka, Lukács Lili, Radics Nikolett, Horváth Bendegúz, Figerl Boldizsár.
Gratulálunk!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rátz Marcell, iskolánk 10.C osztályos tanulója  a Debreceni Nagyerdőért Egyesület Hegyek hátán, völgyek ölén című, az Agrárminisztérium által támogatott országos pályázatán mese kategóriában I. , a próza kategóriában II. helyezett lett. 

Szeretettel gratulálunk!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

2020-2021 Versenyeredmények:

Bóka Viktória 11.B osztályos diákunk „Jó tanuló, jó sportoló” elismerő oklevelet vehetett át dr. Áldozó Tamás polgármester úrtól. Kiemelkedő tanulmányi eredménye mellett Viki Kyokushin karate sportágban büszkélkedhet országos és Európa-bajnoki helyezésekkel.
Szeretettel gratulálunk!

   

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DARTS-VERSENYZŐ ISKOLÁNKBAN
Borbély András 9. Kny osztályos tanulónk nemcsak korosztályában, hanem a felnőtt mezőnyben is szép eredményekkel büszkélkedhet sportágában.
Országos darts eredményei:
2020. október Steel Darts Utánpótlás Magyar Kupa V. hely
2021. március 6. Steel Darts Utánpótlás Bajnokság 1. forduló 1. helyezés
2021. március 27. Steel Darts Utánpótlás Bajnokság 2. forduló 17. helyezés
2021. április 24. Steel Darts Utánpótlás Bajnokság 3. forduló 3. helyezés
2021. április 24. Steel Darts Utánpótlás Bajnokság 3. forduló páros 3. helyezés.
2021. április 17. Utánpótlás válogatott felkészülési online torna angol válogatott ellen 4-ből 3 nyertes meccs.  Felnőtt Országos Steel Bajnokság április 10. 17. helyezés, 2020/21-es szezon Ifjúsági utánpótlás kategóriában 1. helyen áll, a felnőtt másodosztályban 1. helyen áll,  csapatbajnokságban Pápai csapat, melynek András is tagja az 1. helyen áll.
Gratulálunk az eredményekhez és további sok sikert kívánunk!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Március elsején lezajlott a BOD PÉTER KÖNYVTÁRHASZNÁLATI VERSENY országos írásbeli fordulója. Iskolánkból 3 tanuló vett részt a versenyen.
Nagy Ákos 10.B
Nagy Zsóka 9.Kny
Szentmiklóssy Szonja 9.Kny
Felkészítő tanáruk: Varga Mária könvtárostanár volt.
A verseny célja: "A tehetséggondozás, a tanulók információs műveltségének, azon belül is legfőképpen könyvtárhasználati tudásuk, szövegértésük, logikus gondolkodásuk és kreativitásuk fejlesztése"-olvashatjuk a versenykiírásban.
Izgatottan várjuk az eredményüket.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GreenLike – Középiskolás verseny a körforgásos gazdaság jegyében
A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara által szervezett verseny november 6-i online döntőjébe 5 csapatunk jutott, melyből
a 2. helyen végzett: Barta Boglárka, Csicsai Hanna, Horváth Fanni, Nagy Ákos (10. B osztályos) tanulóink
a 3. helyen végzett: Bognár Csenge, Hunyadi-Nagy Sára, Marton Anna, Szalay Violetta (11. B osztályos) tanulóink.
Gratulálunk a versenyzőknek!
… mert a Petőfiben a járványhelyzet idején is zajlik az élet!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rácz Marci Miért is kezdtem novellákat írni?
Nyolcadikos korom óta írok hosszabb fogalmazásokat, novellákat…S miért ? Mert sok-sok élményem van, amit szeretnék közreadni. A fenntarthatóság nagyon fontos, s úgy gondolom, ha egy novellával is, de hozzá tudok járulni ahhoz, hogy az emberek környezettudatosabban éljenek.
Mivel szeretem és védem környezetünket,  a természetet, ezért szeretnék is tenni annak érdekében, hogy élhetőbb legyen a földünk. Én a novellákon keresztül üzenek mindazoknak, akik olvassák: csak egy Földünk van, s az mindannyiunké! Szeressük és védjük!
Szeretem az irodalmat , mert az olvasás által növekszik a szókincsünk , s így fejlődik a kifejezőkészségünk is. Új ismeretekre tehetünk szert. Az internet, a laptop, okostelefon nagyon fontos, de a könyveket nem pótolja semmi!

 

https://papa-ma.hu/index.php?op=cikk_reszletes&id=21433

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iskolánk 9.kny osztályos tanulója, Babai Anna a szeptember 9-én Ajkán rendezett megyei döntőn két kategóriában is 1 helyezést szerzett: A2 díjlovas feladat megyei bajnok valamint Stílus ügyességi megyei bajnok. Lova : Szikrázó Kacér 

 

Felkészítő edzője : Király Krisztina , Egyesülete:  Pápai Lovas Club 

 

 

Szeretettel gratulálunk!

--------------------------------------------------------------------------------

SOMLÓCSÚCS FUTÁS

Szeptember 5-én rendezték meg a XXII. Somlócsúcs Futást, amin petőfis diákok is részt vettek. A diákok mellett Koller László tanár úr is indult.

Két eltérő nehézségű útvonal volt, a  diákok a rövidebb,  2,9 km-es  távon futottak, míg a tanár úr a hosszabb, 5.8 km-es távon versenyzett.

Minden befutó érmet és pólót kapott. A cél a Szent István kilátó volt, ahol meg kellett érinteni a csúcskövet. Egy volt „petőfis,” Böröczky Barnabás is részt vett az 5,9 km-es távon.

A verseny résztvevői és az eredmények:

Horváth Bendegúz 9.C 1.hely és  abszolút 1.hely!

Winhoffer Kata 9.Kny 4.hely

Vitályos Zsóka 11.A 5.hely

Lukács Lili 9.B 6.hely

Koller László

 

Szeretettel gratulálunk!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Babai Anna, iskolánk 9.kny osztályos tanulója, a Pápai Lovas Club eredményes versenyzője augusztus 30-án a Szabadidős szakág országos döntőjén stílus ügyességiben országos bajnoki címet szerzett. Lova : Szikrázó Kacér, Felkészítője : Király Krisztina
SZERETETTEL GRATULÁLUNK!

 

 

 

 

 

2019-2020 Versenyeredmények:

 

Szeretettel gratulálunk iskolánk 10.B osztályos tanulójának, Bóka Viktóriának!

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://papa-ma.hu/index.php?op=cikk_reszletes&id=20468&fbclid=IwAR2Qt6dfwYIs-_wUuPjsbexwRJjRecYubGzve8d29A7ZRVdLygXU86TgvNQ

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A PetőFITT sportnap állomásonkénti első helyezettjei:

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Illés Zsófia 9 és Illés Viktória 9.kny osztályos tanulóink, a Pápai Légtánc Csoport versenyzői a Kanadában megrendezett IPSF Világbajnokságon kiváló eredményt értek el: Zsófi párosban 1. helyezést ért el, Viki egyéniben 7. lett. Szívből gratulálunk!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma által szervezett Implom József városi helyesírási versenyen Szalay Violetta 10.B osztályos tanuló 3. helyezést ért el. Gratulálunk!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A Tapolcán 2019.10.06-án megrendezésre került Országos Judo Ne-Waza Bajnokságon,Dózsa Krisztina Rebeka 10.A osztályos tanulónk II. helyezést ért el! Gratulálunk!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

A Debreceni Egyetem Angol-Amerikai Intézete idén 5. alkalommal hirdette meg országos angol nyelvű vitaversenyét középiskolás diákok számára, amely során háromfős csapatok versenyeznek egymással három regionális döntőben. Ezt követően a legjobbak a Debreceni Egyetemen rendezett döntőben mérhetik össze tudásukat egy rangos zsűri előtt.

A Pápai Petőfi Sándor Gimnázium csapata, a 9. B osztályos Orbán Laura, Szalóky Szofi és Nagy Ákos kreatív projektjükkel bejutott az ország 24 legjobb iskolája közé. Kemény felkészülés vár rájuk! Bízunk további sikereikben!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019.09.18-án a "HAZÁMAT SZOLGÁLOM" katonai ifjúsági csapatversenyen iskolánk I. helyezést ért el.
csapat tagjai:
Ábrahám János 12.B
Somogyi Csongor 12.B
Schenek Daniel 12.B
Péter Kristóf 12.A
GRATULÁLUNK!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hibrid Honvédelmi Verseny- Zalaegerszeg
12 megye csapata vett részt az országos versenyen, melyen iskolánk az előkelő 2. helyezést érte el.
A csapat tagjai balról Somogyi Csongor, Szabó Kornél, Schenek Dániel, Ábrahám János.
GRATULÁLUNK!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018-2019 Versenyeredmények:

A Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny megyei fordulóján második helyezést ért el Nagy Ákos 9. Kny-es tanulónk. Felkészítő tanára: Varga Mária
Az Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaverseny megyei fordulóján harmadik helyezést ért el Kövi Eszter 10.C osztályos tanuló. Felkészítő tanára: Mádlné Csuti Anikó
A tanulók Veszprémben oklevelet és könyvutalványt kaptak versenyeredményükért.


Gratulálunk nekik!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Május 24-én pénteken Veszprémben a diákjaink megnyerték csapatban a Megyei Honvéd Kadét Kupát. Egyéniben Schenek Dániel 11.B első, Ábrahám János 11.B második, Böröczky Barnabás 12.C harmadik lett. Minden díjat a mi tanulóink hozták el. Gratulálunk nekik.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Lány labdarúgás Diákolimpia Országos Döntő (Szekszárd) IV. helyezett csapata
A csapat tagjai: Cser Flóra 11.B, Bereczky Franciska 12.C, Erélyi Adrienn 12.A, Gulyás Napsugár 11.B, Marton Viktória 12.B, Vesztergom Bettina 9.A, Pődör Patrícia 12.B, Nagy Zsófia 11.B
Gratulálunk!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VERSENYEREDMÉNY : KARATE
"Utóbbi versenyemet eredményesen zártam, ami elégedettséggel tölt el, ugyanis sok munkám és áldozatom gyümölcse végre beérett.Immár harmadszorra volt lehetőségem részt venni a tatai J&S Speed Kupán. A nagy izgalom ellenére különösen jól sikerült a verseny. 4 küzdelemben tudtam megmutatni, hogy ez alkalommal én voltam a legfelkészültebb, így egy kupával és aranyéremmel jutalmazták teljesítményemet."
Lázár Gréta 9.Kny

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VERSENYEREDMÉNY : KARATE
"Május 11.-én egyesületünk 2 fővel indult J& Speed Kupán, Tatán, amelyen Magyarország és Horvátország 357 versenyzője vett részt. Én junior 65 kg-os kategóriában versenyeztem. Elsőre egy újbudai lánnyal küzdöttem, sikerült két pontot érő fejrúgást bevinnem, amivel eldöntöttem a küzdelmet. Ezután egy fárasztó, állóképességi mérkőzés következett egy tapasztalt lánnyal szemben. Fejrúgást nem tudtam bevinni, végül ellenfelem bírói döntéssel győzött, így 3. helyen zártam a napot."
Bóka Viktória 9.B

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 ÚJABB RANGOS ELSŐ HELY A PETŐFIBEN


A korábbi hagyományokhoz hűen, ebben a tanévben is képviselte magát a Pápai Petőfi Sándor Gimnázium három tanulója, Hunyadi-Nagy Sára, Lázár Gréti és Szalóky Szofi, a JEDLIK-KRÚDY néven ismertté vált két tanítási nyelvű iskolák 9. évfolyamainak angol és német versenyén április 12-én. 

A diákoknak egy írásbeli tesztet kellett írniuk, melynek része volt egy hallás utáni szövegértés is, majd ebéd után, a szóbeli fordulón mérték össze tudásukat. Gréti és Szofi is az előkelő 7. és 12. helyezést érték el, Sári pedig az első helyen végzett, melyre igazán büszkék vagyunk! 

A verseny szervezése fantasztikus volt, a diákok az izgulás ellenére is nagyon élvezték a programot. Gazdagon jutalmaztak minden résztvevő diákot. Jövőre is megyünk!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------

Tanulmányi versenyek:

---------------------------------------------------------------------

LÁSD, AMIT HALLASZ! FILMVERSENY

A Budapesti Fesztiválzenekar által középiskolás diákok számára meghirdetett Lásd, amit hallasz! elnevezésű filmversenyen iskolánk csapata a LEGIZGALMASABB filmnek járó KÜLÖNDÍJban részesült.
A csapat tagjai: Békefi Dániel, Bognár Csenge, Kisvári Benedek, Kovács L.Bendegúz, Medzibrodszky Milán 9.B osztályos tanulók, felkészítő tanáruk Cserneczky Attila.
Szeretettel gratulálunk!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

----------------------------------------------------------------

Versenyeredmény:Úszó diákolimpián megyei döntőben első helyezést ért el 100m gyorsúszásban Somogyi Csongor, így országos döntőbe jutott. Gratulálunk!

-------------------------------------------------------------------

Karate: Bóka Viktória Európa-bajnoki ezüstérmes!

8 éves korom óta, 8 éve karatézok a Griff SE-ben. Amikor kezdtem, nagyon sok gyerek volt, de csak néhányan maradtunk, akik kitartottunk, versenyekre jártunk és szinte minden évben újabb övekre vizsgáztunk le.
Két év óta jóval többet edzek, ennek lett eredménye, hogy a siklósi kvalifikációs kupa után bekerültem a magyar válogatott csapatba és kijutottam az EB-re. A verseny egyenes kieséses rendszerben zajlott és nagyon szerettem volna eljutni legalább a bronzéremig, de ehhez az első két küzdelmemet mindenképp meg kellet nyernem. Először egy román lánnyal kerültem szembe, elég agresszív stílusa volt és a kiegyenlített küzdelem után hosszabbítás következett, ahol egy fejrúgással sikerült nyernem. Ezután egy bolgár versenyzővel küzdöttem. Az első részben már két bíró engem látott jobbnak, de a főbíró ismét hosszabbítást javasolt. Ezután több hasra irányuló rúgásomat már nem bírta a lány és KO-val győztem. A bronzérem már biztos volt. A harmadik mérkőzésem Lengyelországban és a tavalyi EB-n is sikeres lengyel lánnyal kerültem össze, de ezt a mérkőzést s vártnál gyorsabban egy fejrúgással eldöntöttem. A döntőben egy olyan magyar versenyzővel mérkőztem meg, akit már sikerült legyőznöm és ő is nyert ellenem, de most nagyon elfáradtam a hosszabbítások miatt és ő nagyobb aktivitást mutatva megnyerte a versenyt.
Ettől függetlenül nagyon örülök az ezüstéremnek, és majd szeretnék junior kategóriában is szép eredményeket elérni.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szerda kora délután zajlott a Városi Sportcsarnokban a „80 éves Jubileumi Közgáz Kupa”.
Három sportágban lehetett indulni és összevetni tudásunkat a város többi középiskolájával. Természetesen iskolánk nagy örömmel és lelkesedéssel vetette bele magát a küzdelmekbe.
Streetball csapatunk 5 nagy arányú győzelem mellett egy vereséggel második lett. A csapat tagjai: Tóth Armand 12.A, Világhy Levente 12.A, Bakos Dominik 10.A, Domonkos Vilmos 11.C.
Lány focicsapatunk veretlenül magabiztosan nyerte meg a Kupát. Folytatták a „Petőfis” hagyományokat és az esélyesekhez méltóan érvényesítették a papírformát. A csapat tagjai: Erdélyi Adrienn 12.A, Bereczky Franciska 12.C, Marton Viktória 12.B, Vesztergom Bettina 9.A.
A vegyes floorball csapatunk kicsit rutintalan és megilletődött kezdés után egyre jobban belelendülve második lett. Sajnos az első mérkőzésen hiába voltak fölényben és dolgoztak ki több helyzetet, nem tudtak gólt lőni, így kikaptak 1 góllal. A többi mérkőzésen aztán sokgólos, és tetszetős játékkal már mindenkit megvertek. A csapat tagjai: Nagy Zsófia 11.B, Cser Flóra 11.B, Gulyás Napsugár 11.B, Ábrahám János 11.B, Schenek Dániel 11.B, Szabó Kornél 11.B.
Ezekkel a helyezésekkel a mi iskolánk lett a legeredményesebb iskola.
Mindenkinek gratulálunk!!!!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 2018. november 14-én szerdán, 14.30 órától iskolai helyesírási versenyt rendeztünk.
Eredmények:
1. helyezett: Teiszler Laura (12. C)
2. helyezett: Schuszter Tamás (10. C)
3. helyezett: Baky Boglárka (12. B)
Az első két helyezett a megyei versenyen is részt vesz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

2017. PPSG